Van Mossel, Waalwijk

Van Mossel, Waalwijk

Van Mossel Automotive Group opende in april 2023 haar nieuwe hoofdkantoor in Waalwijk. Vanuit deze locatie worden auto's geleverd, klaargemaakt voor verkoop en schades gerepareerd. Naast de kantoren en werkplaatsen bevat het pand ook een Van Mossel Museum waarin de geschiedenis van het bedrijf wordt ten toon gesteld.
 
In opdracht van Hoppenbrouwers hebben wij het lichtmanagementsysteem gerealiseerd. Dit systeem stuurt alle DALI-verlichting aan via bewegingssensoren, touchscreens en dankzij een BACnet koppeling, ook via de ruimtebediening van het GBS (Gebouw Beheer Systeem). De touchscreens zijn voorzien van een op maat gemaakte visualisatie in de stijl van Van Mossel. Voor ruimtes met armaturen zonder DALI LED driver zijn onze schakelsensoren geïntegreerd om de verlichting te automatiseren.
 
In de hallen en werkplaatsen wordt de verlichting aangestuurd via DALI-relais. Hier is individuele schakeling van de armaturen niet nodig, maar dankzij de DALI-relais kunnen ze toch centraal worden aangestuurd.