Noodverlichting monitoring

Eenvoudig monitoren van noodverlichting

  

 


E-Monitor is een web-based interface voor de monitoring van noodverlichting. E-Monitor maakt gebruik van data uit de Helvar routers en voert automatisch functie- en duurtesten uit. Het uitlezen van de status van de armaturen is ook mogelijk.

Plug & Play
Een gateway en een internetverbinding - dat is het enige wat E-Monitor nodig heeft. Nadat de E-Monitor met het Helvar lichtmanagementsysteem is verbonden zorgen wij ervoor dat het systeem binnen afzienbare tijd werkt.

Geautomatiseerde testen en rapportages
De duur- en functietesten worden op geprogrammeerde tijden uitgevoerd. Handmatig starten van de testen is ook mogelijk. De resultaten van de testen zijn zichtbaar in de web-interface en worden automatisch gemaild naar de geregistreerde gebruikers. Alle resultaten van uitgevoerde testen blijven in het systeem aanwezig en kunnen op ieder moment opgevraagd worden.

Inspecteer en noteer
Gebruik de E-Monitor als logboek. Alle DALI noodverlichtingsarmaturen zijn zichtbaar in het systeem. Heb je een batterij vervangen? Noteer het bij het betreffende armatuur. Zo weet je altijd welk onderhoud er is uitgevoerd. En is het zichtbaar op één centrale plek.
 

custom made

Wij kunnen de monitoring van noodverlichting ook op maat maken en volledig afstemmen op de wensen van de gebruiker. Voor het overzicht wordt er vaak gekozen voor het visualiseren van armaturen op een plattegrond. Op deze manier is het snel zichtbaar waar het defecte armatuur zich bevindt. Daarnaast kan er ook een koppeling gemaakt worden met systemen van derden.