Integratie


Wij integreren systemen en realiseren een gebruiksvriendelijk platform voor het beheer van een compleet gebouw.


Autonoom en geïntegreerd

Lichtmanagement is een belangrijk onderdeel van elk gebouw, net als zoveel andere disciplines. Voor een hoge betrouwbaarheid is het van belang dat alle disciplines autonoom kunnen functioneren. Dit staat integratie en koppeling niet in de weg. Naast de mogelijkheden van het lichtmanagementsysteem van Helvar bieden wij onze klanten zeer complete oplossingen voor integratie met bijvoorbeeld HVAC.
Door het lidmaatschap van Helvar bij o.a. de DiiA en de Enocean Alliance, het partnerschap met Tridium en onze expertise op het gebied van diverse softwareoplossingen hebben wij veel mogelijkheden te bieden om verschillende systemen op een intelligente manier te integreren.

één gebruiksvriendelijk platform


Integratie zorgt voor één centraal en gebruiksvriendelijk platform voor het complete beheer van het gebouw. Dit platform kan volledig op maat gemaakt en gevisualiseerd worden. Door verschillende systemen en protocollen zoals BACnet, Modbus, KNX, DALI, DMX en Enocean kan er ook kostenbesparing gerealiseerd worden. Zowel bij de initiële aanschaf als bij onderhoud en gebruik.