Home / Nieuws / Wereld van Theater en Wereld van Ontmoeting Emmen

Wereld van Theater en Wereld van Ontmoeting Emmen

Projecten | 15-10-2015

Aan de westzijde van het centrum, bij het nieuwe dierenpark (Wildlands Adventure Zoo Emmen), komt het Theater en de Wereld van Ontmoeting. De Wereld van Ontmoeting is de entree tot het dierenpark en het theater. De opening van de Wereld van Ontmoeting staat gepland op 25 maart 2016, samen met Wildlands Adventure Zoo Emmen. 

Het nieuwe theater biedt een breed cultureel aanbod. Er komen twee zalen: een grote zaal/schouwburgzaal van ongeveer 800 stoelen en een kleine zaal met 300 zitplaatsen of 1.000 staanplaatsen. Het theater opent haar deuren in oktober 2016.
Bron

Helvar heeft samen met Kropman installatietechniek uit Nijmegen een DALI lichtmanagementsysteem ontworpen bestaande uit ruim 25 DALI routers ruim 30 bedieningspanelen en touchscreens, dimmers, relaisunits, inputunits en een koppeling met het GBS. Ook de decentrale noodverlichting zal door het DALI systeem automatisch getest worden. Harwig installatiegroep uit Emmen installeert de componenten van het systeem maar neemt ook een deel van de programmering voor hun rekening.

Door de kennis over DALI bij de installatiebedrijven, is het vertrekpunt ijzersterk, wat zich zal vertalen naar een betrouwbaar en perfect functionerend lichtmanagementsysteem.