Home / Nieuws / Nieuwe DALI-2 driver met NFC configuratie

Nieuwe DALI-2 driver met NFC configuratie

Producten | 30-11-2018

Wij introduceren de eerste DALI-2 driver binnen de SE-serie voor SELV60 geclassificeerde armaturen. De compacte 35 W driver is binnenkort ook beschikbaar in de LOOP variant en met verschillende stroom en spanning opties. De nieuwe DALI-2 drivers introduceren drie grote voordelen: draadloze configuratie via NFC, flikkervrij stroomgestuurd dimmen en Switch-Control 2.
 
Van geavanceerde designer armaturen tot de best verkopende LED armaturen voor kantoren; deze drivers helpen je om veilige en betrouwbare armaturen te ontwerpen.


 

LC35SE-DA-350-850
Deze nieuwe driver is de dimbare DALI-2 versie van de eerder gelanceerde 35 W AAN/UIT driver. Ook deze driver beschikt over uitstekende specificaties en prestaties. De uitgaande stroom varieert tussen 350 en 850 mA en kan draadloos ingesteld worden via NFC maar ook via de DALI bus en externe zekeringen. Het stroom gestuurd dimmen verzekerd dat de LED flikkervrij gedimd kan worden tot 1% en zorgt ervoor dat de driver perfect toegepast kan worden in situaties waar feilloos licht vereist is.

LOOP
De nieuwe drivers uit de SE-serie zijn ook leverbaar met een handige, geïntegreerde trekontlasting: LOOP. De kabels kunnen met deze nieuwe trekontlastingen via klikbare kabelklemmen gemonteerd worden waardoor er geen schroeven gebruikt hoeven worden. De trekontlastingen hebben ook grotere connectoren waardoor er diverse kabeldiameters toegepast kunnen worden en er eenvoudig doorgelust kan worden. Kortom: een trekontlasting die veel tijd bespaard.

 
 

Helvar Driver Configurator met NFC
Met de nieuwe Helvar Driver Configurator kunnen drivers uit de SE-serie draadloos ingesteld worden via ‘Near Field Communication’, NFC door middel van een speciale ‘FEIG reader’. Daarnaast introduceren we de extra NFC Production Programmer tool waarmee drivers snel en automatisch ingesteld kunnen worden in productielijnen. Snel, eenvoudig en efficiënt.

 

Switch-Control 2
Switch-Control is een eenvoudige en kostenefficiënte manier om met een eenvoudige pulsschakelaar de verlichting te bedienen. Wij introduceren Switch-Control 2 waarbij de functionele eigenschappen van Switch-Control overgenomen zijn maar met extra voordelen. Zo is de kabellengte niet langer gelimiteerd en kunnen er geen 30 maar 60 drivers aangesloten worden.