Home / Nieuws / Nieuwe compacte (TW) LED drivers

Nieuwe compacte (TW) LED drivers

Producten | 08-01-2021

45W Tunable White driver
Sinds een aantal maanden is er een nieuwe 45W Tunable White LED driver beschikbaar. De driver heeft een breed stroombereik, de parameters kunnen eenvoudig via NFC aangepast worden en is voorzien van een SELV60 rating. Er zijn trekontlastingen beschikbaar die ervoor zorgen dat de driver veilig buiten het armatuur geplaatst kan worden maar ook eenvoudig doorverbonden kan worden naar een volgend armatuur. Daarnaast ondersteunt de driver Switch Control 2, waarmee de lichtkleur en -intensiteit via een eenvoudige schakelaar aangepast kan worden. Het meest belangrijk: de driver dimt flikkervrij en stroom gestuurd tot 2% in het gehele kleurbereik en is daarmee geschikt voor hoogwaardige toepassingen.


60W compact LED drivers
Aan ons uitgebreide aanbod van compacte LED drivers zijn twee nieuwe drivers toegevoegd. De uitgaande stroom is op deze drivers instelbaar door middel van dip-switches. Ook voor deze drivers zijn trekontlastingen beschikbaar.

LC60DS-DA-700-1400 (DALI-2)
Deze DALI-2 gecertificeerde driver heeft perfecte dimming functionaliteiten, zoals stroom gestuurd en flikkervrij dimmen tot 1%. De driver beschikt daarnaast over de Helvar ‘Push-to-Fade’ technologie. Deze technologie is een kostenefficiënte manier om het verlichtingscomfort en de sfeer te verbeteren. De driver is gegoten wat extra weerstand biedt tegen trillingen.
Datasheet

 

 


LC60DS-CC-1050-1700 (AAN/UIT)
De Constant Current versie is van dezelfde hoge kwaliteit, maar niet dimbaar. De spanning is instelbaar via een dip-switch met 6 verschillende opties.
Datasheet

 

 

Beschikbaar met PanelReady
De drivers zijn, net als veel andere modellen, beschikbaar met de PanelReady service van de Helvar Smart Factory. Dit geeft de mogelijkheid drivers ontvangen inclusief aangesloten kabels en eventueel met een vooraf ingestelde stroom.


Ook in 2021 staan er weer veel mooie nieuwe releases op de planning. Zoals bijvoorbeeld een Tunable White LED driver op het draadloze Freedom platform en nieuwe releases op het non-isolated (HE) platform. Stay tuned!