Home / Nieuws / KLM Crown Lounge @Schiphol

KLM Crown Lounge @Schiphol

Projecten | 21-03-2018

De internationale KLM Crown Lounge op Schiphol wordt verbouwd. De lounge is bedoeld voor businessclass reizigers die intercontinentaal vliegen. De planning is dat het eerste gedeelte in de zomer van 2018 gereed moet zijn, de definitieve oplevering staat gepland voor begin 2019. Na de verbouwing beschikt de lounge over 6300 m2 oppervlakte en circa 1400 zitplaatsen.
 
De lounge moet de businessclass reizigers de ultieme klantbeleving geven. Om dit te realiseren worden er onder andere nieuwe concepten voor eten en drinken toegepast en wordt er gewerkt aan een hoogstaand serviceniveau. Ook wordt de lounge voorzien van de nieuwste technologieën en digitale innovaties.
 
Wij leveren in opdracht van ULC Installatiegroep het lichtmanagementsysteem voor de vernieuwde lounge. Het systeem wordt voorzien van intelligente functionaliteiten, aangepast aan de verschillende functiegebieden van de lounge. Ook wordt er rekening gehouden met de dag- en nachtsituatie door een dynamische lichtsturing toe te passen die de verlichting aanstuurt op basis van lichtkleur, lichtintensiteit en aanwezigheid.
 
Naast de tijdsturingen, sensoren en bedieningspanelen kan de verlichting ook geschakeld worden via diverse touchscreens.