Home / Nieuws / Ervaar onze nieuwe ontwikkelingen @LED + ELEKTRO 2019

Ervaar onze nieuwe ontwikkelingen @LED + ELEKTRO 2019

Events | 24-10-2019

Op 13 en 14 november nemen wij deel aan LED + ELEKTRO– dé vakbeurs voor verlichting en schakelen in de Benelux. Nieuwe producten en seminars vol praktische kennis vormen de kern van dit exclusieve b2b-evenement. LED + Elektro biedt exposanten en bezoekers als architecten, installateurs en zakelijke eindgebruikers een onmisbare kans om te netwerken op hoog niveau.
 
Op onze stand (standnummer G3) willen wij u de mogelijkheden van een hybride lichtmanagementsysteem laten ervaren. Deze nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk om onze bedrade en draadloze systemen te combineren in één intelligent platform.

Woensdagmiddag kunt u vanaf 17:00 bij ons terecht voor een borrel!

Naast een bezoek aan onze stand kunt u meer te weten komen over de ontwikkelingen binnen de wereld van lichtmanagement door het volgen van de onderstaande seminars.
 

Kunstmatige intelligentie in verlichting voor gebouwen
Kunstmatige intelligentie verzamelt en analyseert gegevens over gedragspatronen. Hiermee verbeteren we wellbeing van de gebruiker door optimalisering van verlichtingssturingen.
 
Wanneer: Woensdag 13 november 14.15 - 14.35 uur
Door: Jurgen van de Pol en Jermain Soeto – technisch verkoopadviseurs

DALI & DALI2
Ontwikkelingen in het DALI protocol, welke voordelen levert DALI2? Is gewoon DALI nog te koop of moet alles DALI2 worden? Kan ik zomaar sensoren van allerlei fabrikanten door elkaar gebruiken?
Wat kan DALI2 meer dan DALI? Mogen er nog niet DALI2 gecertificeerde producten op de markt gebracht worden? Is er DALI2 draadloos?
 
DALI2 gaat veel opleveren wat betreft standaardisatie en betrouwbaarheid van producten in verlichtingssystemen. In 20 minuten geef ik antwoord op bovenstaande vragen en neem ik u mee in de mogelijkheden van DALI2 systemen.
 
Wanneer: Donderdag14 november 14.45 - 15.05 uur
Door: Kees Cleton – General Manager


Registreer u nu gratis aan met de code 19HELVAR