Home / Nieuws / Ervaar de eindeloze mogelijkheden van lichtmanagement!

Ervaar de eindeloze mogelijkheden van lichtmanagement!

Algemeen | 03-10-2018

In onze beleving is het al jaren aan de gang: de vraag naar DALI lichtsturingen groeit. Wel lijkt het erop dat de installatiemarkt volwassen aan het worden is als het gaat om DALI. Ondertussen gaan de ontwikkelingen door, ook bij Helvar. Dit zorgt voor een toename aan mogelijkheden. Mogelijkheden met toegevoegde waarde voor de installateur maar zeker ook voor eindgebruikers. En wij laten die mogelijkheden u graag zelf ervaren!

Een belangrijke reden van de toenemende ontwikkelingen is natuurlijk de Ledificering. Maar ook smart grids, smart buildings, data en monitoring en de wens om de gebruikers de beste lichtbeleving te geven zijn hier oorzaken van. Een goede ontwikkeling is dat men steeds vaker verder kijkt dan 500 lux of wat technische eigenschappen waar aan voldaan moet worden. Ook zien steeds meer elektrotechnische installateurs de meerwaarde van kennis op het gebied van lichtsturingen. Dit betekend dat de aansturing van verlichting meer aandacht krijgt, waardoor de kennis toeneemt. En de toename van de kennis zorgt voor meer zelfvertrouwen wat ervoor zorgt dat lichtsturingen eerder en uitgebreider besproken worden met de opdrachtgevers.

 

Lichtmanagement is maatwerk

Als specialist op het gebied van DALI en lichtsturingen is Helvar een goede gesprekspartner voor de partijen in de markt. Naast de jarenlange ervaring, 1000+ referentie projecten in Nederland, 6 verkopers en het 11 koppige engineeringsteam hebben we vanaf begin november een nieuwe showroom in Leerdam. In de nieuwe showroom kunnen we klanten en opdrachtgevers de mogelijkheden van lichtmanagement laten ervaren en hen voorzien van alle kennis en voorbeelden over DALI en het installeren hiervan.

Naast de ongekende betrouwbaarheid en flexibiliteit van het huidige Helvar DALI systeem laten wij u ook graag de ontwikkelingen zien op het gebied van draadloze en hybride systemen. Ook DALI noodverlichting, de aansturing van Human Centric Lighting, integratie met GBS systemen, visualisatie en monitoring behoren tot de onderwerpen in de showroom. Door middel van een aantal miniatuur demo’s kunt u zelf de werking van de systemen en het effect van licht in een ruimte ervaren.

Lichtmanagement is maatwerk. Wij gaan graag samen met u de uitdaging aan voor de perfecte  oplossing voor uw project. Dit begint al bij oplossingen voor het aansturen van enkele armaturen en ruimtes tot verdiepingen, een gebouw of meerdere gebouwen op een terrein.

Wilt u langskomen of heeft u interesse in een workshop met uw bedrijf of opdrachtgever? Neem gerust contact met ons op en plan uw bezoek als een van de eerste in onze nieuwe showroom!